Фільтри для води

Вода у боротьбі із захворюваннями. Основні аргументи.

2014-11-19

Про те, що воду потрібно обов'язково пити щодня, знають усі. Але пояснити «чому?» може далеко не кожна людина. Звичайно, загальні фрази про її корисність говорять багато про що, але не особливо вражають. Що означає корисно? Від неї одужують хворі люди чи не хворіють на здорові? Конкретну інформацію потрібно збирати по крихтах, на що багато хто не згоден. Спробуємо допомогти розібратися.

Отже, воду слід пити, бо завдяки їй:

1. Знижується ризик виникнення серцево-судинних захворювань. Вчені в ході досліджень встановили, що люди, які випивають не менше п'яти склянок чистої питної води на день, набагато менше схильні до серцевих нападів, ніж ті, хто випиває всього дві склянки на день.

2. З організму виводяться токсини. У цьому випадку вода грає дві важливі ролі: вона допомагає вимивати їхні клітини всі шкідливі речовини, а також допомагає ниркам успішно їх виводити. Адже нирки чудово справляються зі своїми функціями, якщо в організмі є достатня кількість води. Ви також можете подбати про те, щоб вони не працювали на знос. Для цього потрібно пити лише очищену воду.

3. Людині не загрожує спазм м'язів. На основі води в організмі утворюється спеціальна рідина, яка є свого роду «мастилом» для м'язів та суглобів. Таке мастило допомагає уникнути спазму в м'язах. Тому воду слід обов'язково пити при фізичних навантаженнях, особливо це важливо дотримуватися спортсменів.

4. Шлунково-кишковий тракт працює справно. Вживання води вранці натщесерце призводить до запуску всієї травної системи.Потім, якщо ви п'єте воду протягом дня, усі речовини, що потрапили в цей тракт, засвоюються та переносяться за допомогою води у кровоносну систему. Приймати воду також важливо при різних розладах: діареї, запорі, отруєнні.

5. Відновлюється необхідний водний баланс організмі. Щодня кожна людина втрачає приблизно десять склянок рідини. Це відбувається під час дихання, потовиділення, сечовипускання та дефекації. Цю кількість води потрібно обов'язково заповнювати, щоб організм продовжував ефективно працювати. До речі, якщо людині не вистачає води, то в неї може з'явитися біль голови, дратівливість, втома, концентрація уваги падатиме.

6. Організм отримує енергію. Всім відомо, щоб її отримання потрібен насамперед кисень. Однак, щоб досягти в кровоносній системі необхідний рівень цієї речовини, потрібна вода. Якщо ж її не вистачає, то організм замість створення енергії відкладатиме калорії, що надійшли, у вигляді жиру.

7. Зменшується ризик появи різноманітних захворювань. Якщо вода надходить в організмі в дуже малій кількості, це призводить до зневоднення клітин. Перебуваючи у такому стані, клітини не можуть нормально функціонувати. В результаті імунітет знижується, і людина стає дуже вразливою і може швидко захворіти.

Якщо ви з якихось причин не звертаєте уваги на здоров'я, а більше стурбовані своєю красою, то й у цьому випадку є суттєвий аргумент на користь води. Вона чудово омолоджує шкіру, а також покращує її вигляд. Це відбувається завдяки підживленню шкіри зсередини. Щоденне вживання води робить шкіру еластичнішою і м'якшою, сухість зникає.

Вплив води на організм неймовірно величезний. Навряд чи комусь захочеться придбати проблеми зі здоров'ям через недостатнє вживання води. Хоча часто люди не хочуть багато пити, бо вона надто несмачна. Якщо тільки це заважає стати на шлях до здоров'я, то можна спробувати додавати в неї різні фрукти або лимонний сік. Ефект і користь для організму від цього лише додадуться.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар