Фільтри для води

Вживання води та їжі. Залежність від біологічного годинника

2014-07-31

Біологічний годинник внутрішніх органів Відповідно до спеціальної науки — біоритмології, кожен орган має підвищену працездатність і добре піддається лікуванню у певний час:

- для бруньок оптимальний час 3-5 годин ранку;

- для товстого кишечника – 5-7;

- для шлунка-7-9;

- для селезінки - 9-11;

- для серця-11-13;

- для тонкого кишечника – 13-15;

- для сечового міхура-15-17.

Максимальна активність кожного органу становить 2 години. У цей час відбуваються додаткові біохімічні реакції, які дозволяють ефективно використовувати усі отримані речовини чи лікарські препарати. З чого треба розпочинати ранок? Якщо звернути увагу на графік, стане зрозуміло, що вранці потрібно пити рідину. Однак звичні для багатьох кави та чай не підійдуть. Гаряче пиття дуже добре всмоктується в кишечник, і тим самим знижує його ферментацію та блокує очисний процес. Солодкі газовані напої також під забороною, у них є багато шкідливих добавок, які на порожній шлунок швидко засвоюються організмом і призводять до виникнення різних захворювань.

Тому вранці людині потрібно випивати воду, яка, проходячи через травний тракт, сприяє роботі нирок та кишківника. Рідина, випита в цей час, повністю виходить із організму і тим самим очищає його від небезпечних токсичних речовин. Яку воду пити? Найідеальнішим варіантом є тала вода. Для отримання цієї рідини необхідно спочатку очистити її за допомогою фільтра для води, покласти в морозильну камеру, а потім вийняти та залишити нагріватися за кімнатної температури.Поступово вода розтане і її можна буде пити. Хороший ефект спостерігається при вживанні холодної води. Відомо, що всі довгожителі зранку не їдять, а п'ють холодну воду з джерела. Можна навіть пити не 1 склянку, а 2, розтягнувши прийом рідини на 1-2 години. Корисно також пити воду з додаванням яблучного оцту, меду чи лимонного соку.

Вони надають додаткову позитивну дію на людину завдяки наявності натуральних кислот та цукрів. До речі, пити кип'ячену воду не рекомендується. Вона погано засвоюється організмом. Якщо кип'ятінням ви намагаєтеся зробити питво чистішим, то краще просто скористатися фільтром для води.

Коли ж їсти? Відповідно до внутрішнього біологічного годинника прийом їжі повинен припадати на денний і вечірній час. Можна їсти будь-яку їжу. Проте корисніше все-таки вживати більше рослинної їжі: овочів, фруктів як у цілому вигляді, так і у свіжих салатах. Не слід забувати і про зелень, особливо кропиву, амаранту. Щоб не залишитися взимку без цих корисних рослин, можна заздалегідь засушити їх та подрібнити у кавомолці. Потім зелень можна додавати в різні страви або у воду. Такий напій сприяє очищенню кишечника.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар