Фільтри для води

Ультразвукові пральні машини. Якісне прання без проблем!

2015-01-30

Наука постійно розвивається. Щодня робляться нові відкриття, які покращують життя людини. Одним із таких відкриттів став ультразвук. Його сфера застосування надзвичайно різноманітна. Так, ультразвукове випромінювання успішно використовується в косметичних цілях для боротьби з целюлітом, харчової промисловості при виробництві дитячого харчування, в медицині для лікування або діагностики. Крім того, цей винахід торкнувся побуту людини. В даний час існують ультразвукові пральні машинки, які дозволяють якісно випрати різні речі.

Візуально процес прання відбувається непомітно, проте відмінний результат не змушує на себе чекати. Як ультразвук впливає на очищення речей? У рідкому середовищі він має високу проникаючу здатність. В результаті його дії знижуються сили зчеплення мікроскопічних частинок бруду та волокон тканини. Крім того, завдяки ультразвуковій дії миючі засоби набагато ефективніше проникають у структуру тканини.

Що ж відрізняє цей прилад від інших пральних машин?

1. Невеликий розмір. Як правило, ультразвукові пральні машинки мають настільки мініатюрний розмір і незначну вагу, що можуть легко поміститися навіть у дамській сумочці. Це особливо зручно, якщо має бути якась поїздка, наприклад, на дачу або у відпустку. У цьому випадку завжди є можливість легко і швидко випрати все необхідне.

2. Економія. Вона стосується різних галузей. Насамперед електроенергії. Потужність цього приладу в сотні разів менша, ніж у звичайних пральних машин, тому його використання для прання заощадить ваші гроші. По-друге, для придбання цієї машинки не потрібно накопичувати гроші довгий час, її вартість доступна кожному.

3. Відсутність складних вказівок. Для користування цим приладом немає необхідності мати спеціальні навички. Набрати в ємність води, покласти в неї речі та ввімкнути машинку може кожен.

4. Безшумність. Цей прилад позбавлений головної нестачі більшості пральних машин - шуму. Скориставшись ультразвуковою пральною машинкою, ви назавжди забудете про неприємні гучні звуки, тому що ця машинка працює дуже тихо!

5. Після прання вид речей не псується. Як відомо, в результаті прання у звичайних пральних машинах речі постійно піддаються механічному впливу: кручення, віджимання. В ультразвуковій машинці цих негативних явищ немає, отже, можна безбоязно прати навіть найделікатніші тканини.

6. Безпека. Даний прилад має якісний герметичний корпус, тому не варто побоюватися, що якимось чином електрика може впливати на вас.

Отже, користуватися ультразвуковими машинками надзвичайно легко, а головне зручно. Тим більше, вибір речей необмежений. Можна випрати речі будь-якого обсягу: шуби, покривала і навіть дитячі іграшки.

Існують певні рекомендації при пранні:

- якщо річ має значну кількість забруднень, то заздалегідь її краще замочити;

- під час прання речі слід періодично перемішувати, так бруд краще видаляється;

- готуючи воду, слід пам'ятати, що її кількість має перевищувати обсяг білизни, дозволяючи їй плавати;

- пристрій можна використовувати і для полоскання. Для цього цілком достатньо набрати чисту воду і занурити в неї випрану білизну: пральний порошок перейде у воду.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар