Фільтри для води

Питна вода для працівників. Підвищуємо ефективність праці.

2014-12-01

Про що мріє кожен начальник? Звичайно ж, про те, щоб його співробітники працювали продуктивно та створення сайтів в Одесі розвивалося та набували нових клієнтів. А що впливає ефективність роботи? Факторів неймовірно багато. Розмір заробітної плати, освіта, настрій, та й просто відчуття психологічного комфорту. Всім цим факторам слід приділяти велику увагу. Особливо на психологічну складову. Адже, як відомо, людина може любити свою роботу, але якщо вона почувається не комфортно, вона не зможе повністю віддаватися справі. За кордоном у відомих компаніях нерідко виділяють спеціальне приміщення – кімнату відпочинку. Будь-який співробітник може прийти туди, розслабитися та послухати приємну музику.

Який існує найдоступніший метод?

Для багатьох людей невелика перерва в роботі з філіжанкою кави або чаю, та під неспішну бесіду з колегами — найкраща релаксація, яку можна прирівняти до просування сайтів в Одесі. Тому найпростішим і найдоступнішим способом є вода. Але не звичайна, водопровідна. Адже треба дбати про здоров'я співробітників. Тому краще домовитися зі спеціальними фірмами з доставки води. Вони й привозитимуть її у пляшках.
А можна встановити фільтри для води. Благо, їх асортимент величезний і вибрати підходящий варіант не складе ніяких труднощів. Фільтри-насадки на кран, фільтри-глечики, фільтри настільні - при виборі потрібно орієнтуватися на зручність установки, експлуатації та, звичайно ж, вартість.

Яку воду вибрати?

Якщо вирішено купувати воду, потрібно ознайомитися з основними її видами.Вона може бути мінеральною, їдальнею, газованою та не газованою. Можна зустріти навіть збагачену різними мінералами.
Вибір залежить від смакових уподобань персоналу. Таким чином можна догодити кожній людині. Але у фінансовому плані або в плані доставки це не завжди реально. Тому можна рекомендувати мінеральну воду. Вона містить різні корисні речовини, які надавати на організм додаткову дію. До речі, якщо знати, на що впливає той чи інший елемент, можна підібрати воду, яка підходить співробітникам певної діяльності.

Отже, на що впливають різноманітні мінерали?

Кальцій – це головний структурний компонент для тканин кістяка. Він є постійною складовою крові та бере участь у процесі її згортання. Крім того, він знижує кількість холестерину та допомагає підтримувати діяльність кори мозку.

Калій бере участь у регулюванні кислотно-лужного балансу крові, у процесах нервових імпульсів, стимулює ферментативну роботу та роботу серцевого м'яза, надає сприятливий вплив на шкіру.

Магній сприяє нормалізації нервової системи, бере участь у вуглеводному обміні, підвищує виділення жовчі та стимулює діяльність кишечника.

Цинк — один із елементів, що міститься у складі інсуліну. Цей гормон сприяє дихання тканин, функціональної активності гіпофіза, а також передміхурової та підшлункової залоз.

Мідь бере участь у постачанні киснем клітин організму, покращує синтез гемоглобіну та перенесення заліза в мозок.

Фтор сприяє нормалізації фосфорно-кальцієвого обміну, дефіцит якого може призвести до хвороб зубів.

Розрахунок води

Якщо підприємство вирішило купувати воду, слід визначити її кількість. Для цього необхідно враховувати тривалість робочого дня. Найчастіше вона становить 8 годин. Тому кількість води потрібно визначати з розрахунку 1-1,5 л рідини на 1 співробітника. До речі, на великих підприємствах або фірмах з ненормованим робочим днем ідеальним рішенням стане встановлення фільтра для води. В цьому випадку можна не побоюватися, що вода раптово скінчиться.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар