Фільтри для води

Киснева вода. Чудовий спосіб зберегти здоров'я!

2014-12-10

Проблема погіршення стану довкілля з кожним днем стає дедалі актуальнішою. Промислові підприємства викидають у повітря різні шкідливі речовини. Цю ситуацію посилює автомобільний транспорт. В результаті повітря стає забрудненим.

До чого все це призводить? Як відомо, при вдиханні повітря людина отримує кисень, але в умовах поганої екології засвоєння цього елемента не може. В результаті організм не отримує потрібної кількості цієї речовини, і людина починає швидше старіти, з'являються різні захворювання.

Чому ж організму такий важливий кисень? Справа в тому, що цей елемент є клітинним каталізатором окисно-відновних реакцій, які забезпечують нормальну життєдіяльність людини та функціонування кожного органу.

Що робити, якщо організму не вистачає кисню? Звідки можна взяти цей корисний компонент? В даний час існує чудова можливість забезпечити себе даним елементом у достатній кількості. Для цього потрібно пити воду, збагачену киснем.

У цьому випадку кисень потрапляє у кров через шлунок, а також кишечник, що дозволяє ефективно збільшувати пайове співвідношення цієї речовини у складі крові. При вживанні кисневої води спостерігаються такі позитивні результати:

- підвищується життєва активність;
- полегшується головний біль;
- з організму виводяться шкідливі токсичні речовини;
- людина краще переносить розумові та фізичні навантаження;
- шкіра стає більш еластичною і рівною, зменшуються зморшки, уповільнюється процес старіння;
- відбувається інтенсивне спалювання жирів, і, як наслідок, людина худне.

Воду з підвищеним вмістом кисню рекомендується вживати людям, які проживають у несприятливих з погляду екології районах або працюють на шкідливих виробництвах. Крім того, вона буде корисною для тих, хто багато часу проводить за комп'ютером. Ця рідина допомагає боротися зі втомою та покращує концентрацію уваги.

Киснева вода корисна для працівників як розумової, так і фізичної праці. Відомо, що при вдиханні повітря 97% кисню потрапляє в організм і транспортується в клітини разом із гемоглобіном, а 3% перебувають у розчиненому вигляді. І саме ці 3% насичують мозок при тривалих навантаженнях, запобігаючи кисневій недостатності.

При регулярному вживанні кисневої води цей відсоток підвищується, отже організм швидше справляється зі втомою і відновлює свої сили.

Часто цю рідину рекомендують пити спортсменам. Вчені неодноразово проводили експерименти, в ході яких було встановлено: вживання кисневої води підвищує працездатність спортсменів, допомагає тканинам м'язів швидше відновлюватися. Багато людей, які професійно займаються спортом, стверджують, що саме ця вода допомагає переносити щільний графік тренувань та змагань.

Рідина із підвищеним вмістом кисню можна також пити всім, хто хоче покращити стан свого здоров'я та продовжити своє життя. Перед вживанням її можна очистити додатково за допомогою фільтра для води.

У середньому достатньо випивати на день 500 мл кисневої води. Це призводить до збільшення концентрації кисню в крові на 10-20%. До речі, зростання концентрації починається за 5 хвилин після пиття, а максимальний рівень спостерігається через 15-30 хвилин.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар