Фільтри для води

Компанія BRITA

2019-03-07

Компанія Brita зі штаб-квартирою в Німеччині займає позиції світового лідера на ринку побутових фільтрів для очищення води. З 1966 року пройшла шлях від сімейної підприємницької фірми до рівня міжнародної корпорації. Розробляє, виготовляє та реалізує продукцію у 60 країнах світу. Невипадково компанія твердо утримує пальму першості і з якості, і технології очищення води. Систематично розширюється і спектр спеціальних касет-картриджів, що вбудовуються в побутову техніку.

У номенклатуру Brita входять фільтри для кавових машин, чайників, автоматів торгівлі, звичайних та комбінованих печей із пароваркою, систем професійного застосування.

Модельний ряд фільтрів Brita та їх призначення

Фільтри-глечики Brita

Глечінка серія призначена для доочищення та пом'якшення традиційної магістральної води. Картридж пристрою усуває дрібнодисперсні частинки, сполуки важких металів, свинцю, міді, окремих пестицидів, хлору та інших органічних домішок. Зазвичай укомплектовані ручним таймером, з нагадуванням про термін заміни картриджа. Об'єм очищеної води в один раз становить 1,7 літра.

Фільтри-чайники Brita

"Брита фільтр-чайник", крім викладених характеристик, пристосований і для кип'ятіння, тобто як чайник з ресурсом 150 літрів. Процес очищення у всіх глекових приладах Brita - АЛУНА, КУЛ, Ф'ЄРД, АТЛАНТИКС та ін. відбувається однаково, за винятком незначної різниці в об'ємі води, що фільтрується, і зовнішнім виглядом.

"Чайник" поєднує в собі і очищувач, і чайник. Виготовлений з нержавіючої сталі, без контакту з водою, нагрівальний елемент є багаторічною експлуатацією. Пластина, що захищає (ізолює) елемент від рідини, також виготовлена з нержавіючого матеріалу. Використовується звичайний, фірмовий картридж, а наявна в ньому смола іоносодержащіе, очищає воду до ступеня питної. Щоб уникнути змішування холодної рідини з гарячою, пристрій оснащений блокатором.

Фільтри для кавових машин

Фільтр для кавових машин Brita Purity 600 Quell ST та багатьох модифікацій цієї серії ефективно забезпечують якість напою, сприяють тривалому терміну роботи приладу. З системою 4-х етапного очищення води попереджає не тільки утворення накипу, але й унеможливлює запах і неприємний смаковий дотик. Використовуються також у різних апаратах харчового призначення.

Фільтри для автоматів води Brita

Очисники для автоматів води серії Purity C50 призначені для зниження рівня карбонатної жорсткості та захисту пристрою від накипу. Орієнтовано утримання іонів свинцю, кадмію, міді. Паралельно видаляються органічні суміші, хлор, усувається запах та покращуються смакові якості.

При цьому рекомендується використання дозаторів для миючих та ополіскувальних засобів.

Продукція виготовляється тільки на промислових об'єктах Німеччини та жодних підприємств поза межами країни.

До речі, в Україну вироби Brita надходять без змін технічного та технологічного характеру, як і країни західної Європи.


Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар