Фільтри для води

Чиста вода – диво нашої планети!

2012-11-30

Ні для кого не секрет, що для нормальної життєдіяльності організму потрібно вживати по 2 літри води на добу. Важливість цього полягає у довголітті та здоров'ї кожної живої істоти.


Більшість людей не усвідомлюють, що нестача води призводить до різних захворювань і несе в собі низку небезпек.

Поширеними серед них є:

- захворювання, що переносяться водою (холера, дизентерія, гепатит);
- захворювання шкірних покривів при використанні забрудненої води;
- захворювання, що викликаються організмами, що живуть і розмножуються у воді (малярія, лихоманка і т.д.).

Більше половини всіх шкідливих речовин потрапляють до нас в організм із водопровідного крана. Тому проблема очищення води на сьогоднішній день дуже актуальна.
Найкращою системою повного очищення води, створена на сьогоднішній день, є система зворотного осмосу. Яка поступово очищає воду від шкідливих домішок та мікроорганізмів. Можна здогадатися за назвою, що зворотний осмос – процес протилежний такому явищу як осмос, що протікає у кожній живій клітині. Коли молекули води проходять через напівпроникну мембрану з менш солоного розчину більш солоний.

Зворотний осмос відбувається, якщо з боку солонішого розчину створити тиск і молекули води почнуть проходити через мембрану у зворотний бік, а всі нерозчинені частинки залишаться по інший бік. Після цього постфільтр, виготовлений з активованого кокосового вугілля, очищає воду від запахів, надаючи воді приємний солодкуватий присмак.
Додатковою функцією зворотного осмосу є мінералізатор, який збагачує очищену воду корисними для організму мінералами.

Саме після такого детального очищення, ми можемо бути впевненими як вода!

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар