Фільтри для води

Що треба навесні?

2012-11-30

Наступний березень змушує вкотре задуматися про здоров'я. Хтось вживає вітаміни та препарати, що обіцяють чудеса за лічені дні, інші – страждають строгими дієтами, а багато хто просто побоюється підчепити вірус при черговій епідемії. Все хочеться мати простий та надійний спосіб бути здоровим. Такий засіб є. Буквально на кожній кухні. Що це?

Мало хто здогадується, що вода з водопроводу може стати нескінченним джерелом здоров'я. Для цього не потрібно займатися чаклунством. Достатньо поставити фільтр для води. І тоді, вживаючи живу фільтровану воду щодня, ви, можливо, відчуєте, наскільки об'єктивно покращало ваше самопочуття. Чому "можливо"? Тому що зробити з водопровідної – воду здоров'я, здатні небагато з існуючих фільтрів. Давайте розберемося.

Будь-який фахівець скаже, що пити кип'ячену воду далеко не так корисно, як здається: при тому, що видаляються не всі віруси, відбувається згубна зміна молекулярної структури води, яка досі не розгадана. Отже, людський організм отримує зовсім ту рідину, яка створена природою, а чужорідну, мертву. Недарма свійські тварини відмовляються пити кип'ячену воду. Та й ми, опинившись біля чистого джерела, із задоволенням п'ємо цю цілющу, смачну та корисну водицю, не думаючи про кип'ятіння. Чому?

У джерельній воді знаходиться, можливо, найважливіший елемент здоров'я: природна форма кальцію - арагоніт, яка повністю засвоюється організмом. Арагоніт є у звичайній воді, особливо в регіонах із твердою водою, але в мікроскопічних кількостях.А у сирі, твердих сирах, коралах та перлинних раковинах, з яких роблять лікувальний перлинний кальцій, його дуже багато.

Як не дивно, але корисна для організму вода з кальцієм – жорстка, завдає шкоди найважливішому органу: ниркам, беручи в облогу у вигляді каменів. Але природа задумала так, що арагоніт вміє руйнувати тверді відкладення кальцію, відомі за накипом у чайнику, вимиваючи ці відкладення з нирок. На жаль, кип'ятіння повністю знищує арагоніт, тому що руйнує водневі зв'язки між молекулами води. Висновок простий: для того, щоб фільтрована вода несла здоров'я, в ній має бути арагоніт.

У такій здатності мають тільки фільтри Гейзер, тому що в них застосовуються унікальні картриджі Арагон. Вода, проходячи через матеріал Арагон, зберігає водневі зв'язки, при цьому повністю очищається від усіх вірусів, хлору, іржі та інших забруднень. Але найголовніше: збагачується природним арагонітом. Те, що Арагон робить із будь-якої водопровідної – чисту, корисну та збагачену арагонітом воду, яку можна пити без кип'ятіння, підтверджено численними тестуваннями та висновками. Дослідники НДІ екології людини та гігієни навколишнього середовища ім. А. Н. Сисіна (Москва) та НДІ Грипу (С-Петербург) підтверджують, що фільтр Гейзер-БІО на 100 відсотків очищає воду від вірусів, бактерій та мікробів, і затримує шкідливі для організму людини хімічні сполуки. Більше того, ці результати підтверджені в Європі. У 2012 р. пройшли тестування фільтрів на відповідність нормам Євросоюзу EN14476:2007 в акредитованому випробувальному центрі м. Феррара (Італія).

Коли вам захочеться зміцнити здоров'я природним кальцієм, підійдіть до крана чистої води, який з'явиться у вас на кухні разом із фільтром Гейзер, налийте свіжу, смачну, живу воду, зробіть ковток і відчуйте, як сила арагоніту наповнює вас. І не бійтеся давати цю воду дітям. Арагоніт необхідний їхнього правильного зростання. Щоб зміцнювати організм, оберіть фільтр Гейзер з матеріалом Арагон і будьте здорові!

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар