Фільтри для води

Арагон

2014-11-30

Полімер Арагон - це унікальний за своїми властивостями фільтруючий матеріал від компанії Гейзер. Всього один картридж покращує якість води відразу за декількома параметрами: механічне очищення, пом'якшення води, сріблом запобігає розмноженню бактерій та вірусів, зміна структури кальцію у форму (арагоніт), яка засвоюється організмом.

Модифікації матеріалу Арагон дозволяють підібрати фільтр, що більш підходить у вашому регіоні. Наприклад у місцях, де водячи м'яка, можна використовувати Арагон М, що повністю збереже солі кальцію та магнію, які там у дефіциті. У регіонах з жорсткою водою необхідно використовувати Арагон Ж або Арагон 2. Остання модифікація, порівняно з картриджем Арагон Ж, має ресурс у 12-15 разів вище видалення солей магнію і кальцію.

Ви вже могли помітити, що Арагон відразу двома способами бореться з накипом. Перший спосіб - класична реакція іонного обміну, коли іони солей магнію і кальцію заміщуються іонами солей натрію. Другий спосіб – реструктуризація кальцію в арагоніт. Арагоніт завдяки формі своїх кристалів не має такої чіпкості як кальцит (ефект квазім'якшення). Кристали арагоніту виділяються в обсязі води у вигляді пухкого осаду, який легко змивається.
Завдяки матеріалу Арагон ви завжди знатимете про стан картриджа. При проходженні води через картридж, у вузьких каналах матеріалу Арагон осідають усілякі забруднення. Згодом канали втрачають пропускну спроможність і напір очищеної води в крані падає. Це своєрідний сигнал про те, що час проводити регенерацію картриджа. Процес регенерації дуже простий і проводиться в домашніх умовах з використанням звичайної лимонної кислоти та столової соди. Погодьтеся, зручно, адже будь-який інший картридж потребує заміни по закінченню ресурсу. В іншому випадку ви ризикуєте дочекатися моменту коли станеться так званий дамп (скидання) накопичених забруднень. Загальний ресурс картриджа Арагон 25000 літрів, що робить цей картридж дуже економічним у порівнянні з іншими.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар