Фільтри для води

Здоров'я можна пити...

2011-11-30

Хочеш мати під рукою чарівну паличку-виручалочку, яка виправляє здоров'я? Немає нічого простішого: відкрий кран води. Ні, не водопровідний. Спеціальний кран фільтр води.

Вірус – геть!

Небезпека не видно. Прозора рідина може кишати вірусами. Очистити їх – зробити воду безпечною. Тільки картриджі Арагон у фільтрах Гейзер здатні видаляти віруси на 100%. Це підтверджено найсуворішими тестуваннями НДІ ім. Пастера Федеральної служби з нагляду у сфері захисту прав споживачів та благополуччя людини. У воді, очищеній фільтрами Гейзер, гарантовано немає вірусів, ані бактерій. У ній також не буде хлору, який створює неприємний смак, заліза у вигляді жовтуватої домішки, важких металів, фенолу, пестицидів, нітратів та інших «подарунків» водопроводу. Матеріал Арагон настільки надійно зачищає воду, що після фільтра Гейзер можна пити її без кип'ятіння. Отже, організм отримуватиме воду, близьку до природної.


Будинки – як на курорті

Одна із проблем води – розчинені солі жорсткості. Через них у чаю з'являється неприємний смак, у чайниках утворюється накип, а нирках - каміння. Борються із солями просто: їх видаляють. У цьому порушуючи природний мінеральний склад води. Тільки у фільтрах Гейзер з матеріалом Арагон відбувається унікальний процес: солі жорсткості перетворюються на природну форму кальцію – арагоніт, який природно засвоюється організмом, значно кращий за харчові добавки або таблетки з кальцієм. Вода, насичена арагонітом, зміцнить серце, кістки і навіть шкірний покрив, приносячи кальцій у формі, у якій його створила природа.До речі, на воді з арагонітом збудовано курорти Карлових Вар, а корали – чистий арагоніт.


Весь покриттів накипом, абсолютно весь

У Військово-медичній академії Петербурга поставили експеримент: що буде, якщо пити воду з арагонітом? Результат виявився несподіваним: ця вода здатна розчиняти каміння у нирках. Арагоніт вміє руйнувати кальцієві скупчення. Це «диво» можеш побачити вдома: як тільки в чайник, вкритий накипом, наллєш воду з арагонітом, незабаром наліт зникне. Вода після фільтру Гейзер з матеріалом Арагон не тільки смачна та м'яка, вона захищає від появи каменів у нирках. Постав на кухні фільтр Гейзер і пий здоров'я!

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар