Фільтри для води

Вода. Її роль у лікуванні хвороб

2015-05-13

Вода є джерелом всіх живих організмів на нашій планеті. Без неї неможливо уявити існування жодної рослини, тварини чи людини. Такий взаємозв'язок призвів до того, що розроблено різні методи лікування на основі води.

На чому ґрунтується лікувальна дія води?

Дія води залежить від способу її застосування. При вживанні спостерігається наступна картина: вода потрапляє в клітини організму, розчиняє там непотрібні або небезпечні речовини і видаляє їх.

Для отримання такого результату відвідувати лікаря абсолютно необов'язково. Досить просто щодня випивати 1,5-2 л води, бажано перед цим очищати фільтром для води. В іншому випадку весь позитивний ефект можна звести нанівець. Якщо у людини виявлені будь-які захворювання, то вживання води призначає лікар. Він також визначає її вид та спеціальний режим пиття. Як правило, рідина містить різні мінеральні речовини. Лікування відбувається як внаслідок дії води, так і її складу.

Вода здатна виліковувати від хвороб і при зовнішньому застосуванні, наприклад, при процедурах, що гартують. Ці процедури впливають на кровоносні судини. Холодна вода змушує їх звужуватися, а отже, зберігати тепло в організмі. Гаряча ж, навпаки, призводить до їхнього розширення, і, як наслідок, посилення потовиділення та віддачі тепла.

Такі процедури тренують організм. Людина стає менш чутливою до зміни погоди. Якщо у звичайної людини після похолодання чи вітру можуть виникнути нежить, кашель, застудні захворювання, то у загартованого такі проблеми відсутні.Його організм може зберігати стабільну температуру за будь-яких умов довкілля.

Мета водолікування

Чиста вода при правильному та регулярному вживанні здатна вилікувати різні хвороби, звичайно, тільки ті, що піддаються лікуванню. Якщо хворому не допомагають медикаментозні засоби, вода не стане чудовою панацеєю.
Вона також може полегшити стан та покращити самопочуття хворої людини. Здоровій людині вода корисна як профілактичний засіб.

Загальні правила при лікуванні водою

Лікар призначає лікування індивідуально з огляду на особливості конкретної людини. Це необхідно дотримуватись, оскільки крім основного захворювання, у людини можуть бути присутніми також і супутні хвороби.
У лікуванні важливо дотримуватися помірності, правильності та обережності. Потрібно стежити за станом людини. Якщо спостерігається погіршення, необхідно змінити дозування, кількість прийомів тощо.
При проведенні процедур, що гартують, слід пам'ятати, що після купання і обливання краще не витиратися. Інакше тертя з різною силою може спричинити появу неоднакової температури шкіри. Для здорового цей момент нічого не означає, а на хворому може позначитися дуже погано.

Замість витирання можна порекомендувати одразу одягнутись і походити по кімнаті, щоб зігрітися. Також слід пам'ятати, що краще не застосовувати холодну воду перед сном, оскільки вона може спричинити безсоння.

Питний режим у домашніх умовах

Людина потребує води. Вона потрібна йому для правильного функціонування всього організму. Важливо правильно підготувати воду до вживання. Для цього потрібно очистити її за допомогою фільтра для води (придбати який можна тут), підігріти до кімнатної температури і випити повільними ковтками. Крім води в чистому вигляді, можна пити настої різних цілющих трав. Їхнє приготування, як правило, дуже просте. Достатньо покласти в чашку 1 ст. л. висушеної трави і залити окропом. Через 10-15 хвилин настій буде готовим.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар