Фільтри для води

Вода для схуднення

2015-04-15

Навіть без посилання на наукові джерела всі знають, що воду перед вживанням слід очищати. Але мало хто знає один цікавий факт про воду. Цей факт говорить про те, що вода сприяє схуднення. Саме очищена вода може бути тим засобом, який забезпечить постійне зниження ваги. Чиста вода пригнічує апетит та допомагає залучати в обмін речовин відкладені жири. Шляхом досліджень було доведено, що при зниженому споживанні води кількість жирових відкладень зростає. А за достатньої кількості води жирові відкладення зменшуються.

Однією з основних функцій печінки є перетворення жирових клітин на енергію, яка потрібна тілу. Якщо споживання води людиною недостатнє, нирки залишаються без роботи. Тоді печінці доводиться виконувати частину роботи нирок, відповідно печінка не може працювати на "повну потужність". Саме через це печінка використовує менше жиру, і тоді більше жиру відкладається в організмі. Худим людям потрібно набагато менше води для нормального функціонування організму, ніж великим людям. У других метаболічні навантаження вищі. Також чиста вода допомагає підтримувати м'язи в тонусі, оскільки саме вона дає м'язам можливість скорочуватися.

Чиста вода допомагає запобігати провисанню шкіри, що зазвичай супроводжує втрату ваги: клітини, які зменшили в обсязі, наповнюються водою і шкіра стає пружною, здоровою, чистою. Також вода вимиває шлаки з організму. Загалом в організмі накопичується багато чого потрібно позбуватися, в тому числі від жирових відкладень. Головне розуміти, що лише помірне споживання чистої води вам допоможе.Вода допомагає від запорів. При недостатньому постачанні організму водою він починає витягувати воду з внутрішніх запасів у тому числі - товста кишка. Отже, при нестачі рідини в організмі, в обмін речовин залучатиметься менше відкладеного жиру. Надлишок утримуваної рідини організмом є надмірною вагою. Як не дивно, щоб позбутися зайвої рідини - треба пити чисту воду, яка виведе зайву рідину. Отже, споживання чистої води веде до зниження ваги.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар