Фільтри для води

Вплив біоактивної води на здоров'я людини

2012-11-30

Біополь людини є досить цікавою загадкою. Вчені та дослідники різних країн вивчають його під різними кутами, проте до кінця ще всі властивості біополя не розкрито. На сьогоднішній день є припущення, що різні розміри біологічних полів у людей, які вживають ту саму воду, мають прямий взаємозв'язок з енергією, що випромінюється конкретною людиною.

Сучасна людина під впливом несприятливого довкілля ще в молодому віці обростає різними хворобами. Відновити втрачене здоров'я – досить складна процедура. Проте останні розробки вчених свідчать, що вживання структурованої біоактивної води сприяє оздоровленню організму. Річ у тім, що енергетично насичена рідина здатна передавати інформацію воді, що усередині людини. Також дуже важливо використовувати фільтри для води, адже україна займає лідируючі місця із забруднення водних ресурсів.

При вживанні структурної біоактивної рідини організм насичується додатковою енергією, відбувається очищення від шлаків енергетичного типу. Справжня причина виникнення хвороб криється саме у зміні енергетики людини.

Якщо навколишнє забруднене середовище довго впливає за допомогою своїх патогенних випромінювань, мимоволі відбувається закупорка клітинної мембрани. Численні дослідження вчених неодноразово довели, що насамперед видозмінюється енергетика людини, збивається функціонування в клітинній мембрані, що в гіршому випадку тягне до утворення клінічних хвороб, а в кращому – до різкої зміни настрою людини.

В даний момент наука детально вивчає біоенергетику та принципи її впливу на фізичний організм. Крім цього, удосконалюються фільтри для води, Україна в цьому плані не відстає від своїх сусідів і впроваджує в очисні пристрої нові деталі, покликані робити воду ще якіснішою. Біоенергетичні прилади мають трохи інше призначення. Наприклад, біохімічний комп'ютерний спосіб В.В.Банкової здатний видаляти енергетичні забруднення і відновлювати їх здоров'я. Цей метод базується на тому, що комп'ютер визначає біохімічні характеристики в мембрані еритроцитів. Метод наочно демонструє який вплив мають енергоекологічні забруднення атмосфери на функціонування клітинної мембрани та здоров'я. Крім того, розглядаються нові аспекти патогенезу таких смертельних захворювань, як СНІД та рак.

Клітина – це автономний самостійний організм. Для підтримки життєдіяльності їй потрібна енергія, що вона черпає з довкілля. Розглянемо її основні джерела: процеси у клітинних біомембранах; кишкові бактерії, що розмножуються в момент переробки їжі; випарні дії під час дихання та потовиділення; м'язова робота, керована цнс; енергія їжі, води, Сонця, Космосу, ліків, рослин та інших живих організмів. Таким чином, енергія - це результат взаємодії чогось ти не було. Вона поглинається, виділяється, відбивається, перерозподіляється і постійно видозмінюється.

При нестачі структурованої вологи в організмі структура впорядкування клітин руйнується, внаслідок чого починаються захворювання.Зберегти здоров'я можна, ретельно оберігаючи внутрішні органи, що містять рідину, від негативної інформації або шляхом використання структурованої води високої якості.

Структура рідини в організмі людини є фрактальною, що зуміли довести дослідники на чолі з Ю.Левіним. Вони виявили існуючий зв'язок між лімфатичними шляхами та внутрішніми органами. Так, якщо необхідно доставити ліки у конкретний орган, треба лише знати місце на тілі, куди його треба ввести. Потім потоки доставляють його за призначенням. Структурна впорядкованість дуже важлива для «читання» властивостей питної вологи, які можна до ладу застосовувати в сучасній медицині, у фізичних методах контролю якості пиття, а також для того, щоб можна було вдосконалити фільтри для води в Україні. Сьогодні застосовують точні, безпечні та дуже ефективні способи структурування води. Як приклад можна навести віталізатори.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар