Фільтри для води

У чому секрет хрещеної води?

2005-11-30

Таємничі властивості водохресної води цікавлять людей ще здавна. Великі вчені уми б'ються над цією розгадкою вже не одне покоління. Справа в тому, що саме на 19 січня рідина стає особливою. Однак чому це відбувається на Водохреща – поки що залишається загадкою. Зміна її властивостей у це свято є феноменом. В Україні є навіть спеціальний напрямок фізико-хімічних досліджень, які намагаються розгадати цю загадку. Адже жодні фільтри для води, характеристики яких відповідають найвищим показникам якості, не здатні зробити вологу такою, як на Водохреща. Одне з припущень дослідників свідчить, що кожна вода відчуває планетарно-космічний вплив, через який її властивості видозмінюються. Ймовірно, у дні Хрещення у космосі відбуваються якісь фізичні явища, що формують особливий стан рідини. Це одне із припущень, проте достовірного підтвердження цього поки що немає.

Ще в далекому минулому люди помітили, що в день Водохреща вода насичується цілющими властивостями. Наприклад, при купанні в ній неможливо було застудитися, вона оберігала людину від псування, пристріту та хвороб. Цікаво, що місце розташування джерела 19 січня не відіграє жодної ролі, так само як і те, чи зробили над нею обряд церковні служителі.

Наука знає, що вода може впливати на організм людини по-різному. Так, струмінь води робить механічний масаж тіла. Мінеральна вода для пиття містить у собі особливий набір різних хімічних елементів. Крім цього, вода також має електромагнітне випромінювання. Очищена вода, що використовується для щоденного пиття, здатна запобігти багатьом захворюванням і продовжити життя. Для цього достатньо встановити вдома фільтри для води, характеристики яких підходять під аналіз водопроводу.

А що саме притаманне святій воді?

Проведені дослідження показали, що різні зразки хрещенської вологи мають ідентичне електромагнітне випромінювання, яке разюче відрізняється від випромінювання звичайної і навіть посрібленої. Дуже довго люди помилялися, вважаючи, що свята вода має лише одну властивість, і то завдяки сріблу, - дезінфікуючому. Але ця теорія ніяк не давала пояснення, чому вона сприяє чудовим зціленням. Сучасні досліди та обладнання дали цілком зрозумілу відповідь на це питання. Виявляється, випромінювання святої води повністю збігаються з випромінюваннями здорового органу. При цьому будь-яка проста рідина при додаванні до неї святий переймає всі її властивості. Відштовхуючись від цих даних, дослідники зробили такий висновок: свята вода здатна передавати організму людини здорові випромінювання, що сприяє лікуванню хворих органів. Однак, описаний терапевтичний ефект поширюється, на жаль, не на кожного. Як було вже перевірено, у деяких випадках свята вода зцілювала невіруючу і навіть нехрещену людину, а в деяких – не могла вплинути на віруючого. Чому так відбувається велика таємниця. Проте доторкнутися до неї можете і ви. Для цього треба додати в теплу ванну трохи святої води і поринути у неї. Якщо вас раптово прошибе піт або відчуєте легке пощипування по всьому тілу, значить вода вас «визнала».

Терміни зберігання водохресної води досить тривалі. Вона не зазнає процесів розпаду, а тому може стояти роками.Православний ієромонах Серафим Вирицький завжди рекомендував окроплювати нею продукти та накриту на столі їжу. У разі хвороби подвижник благословляв хворого і наказав пити одну столову ложку освяченої води через кожну годину. Наймудріший старець казав, що на світі немає ліків сильніших.
Вчені ж, у свою чергу, провели цікавий експеримент. Водохрещу воду додавали в посудини різної ємності, які були наповнені водопровідною. Навіть при співвідношенні 10 г святої на 60 літрів звичайної води, водопровідна за своєю структурою та іншими біологічними властивостями повністю переймала «святу». Таким чином, можна набрати звичайній вологи з-під крана, пропустити її через фільтри для води, характеристики яких гарантують якісне очищення, і додати до неї кілька ложок освяченої – і вам забезпечений великий запас чистої та цілющої води.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар