Фільтри для води

Приготування кремнієвої води. Застосування з лікувальною метою

2020-06-30

Організм людини щодня необхідно поповнювати різними мінеральними речовинами: залізом, кальцієм, калієм, фосфором тощо. буд. Без них повноцінна робота всіх органів прокуратури та систем просто можлива. Одним із важливих для людини елементом є кремній. Така важливість обумовлена низкою причин. Кремній входить до складу практично всіх сполучних тканин. Він сприяє збільшенню швидкості окисно-відновних реакцій, а також виведенню сполук таких речовин, як свинцю, цинку, кадмію. Це важкі метали, які завдають непоправної шкоди здоров'ю.

Нестачу кремнію можна відчути досить легко. Так, при його дефіциті людина стає дуже нервовою, відчуває постійну втому, яка може перетворитися навіть на хронічну. У нього починає сильно випадати волосся, погіршується зір. Однак усе це досить просто запобігти. Для цього можна скористатися різними методами. Наприклад, придбати в аптеці таблетки, що містять вітаміни та мінеральні речовини. Або ж можна включити до свого раціону продукти, до складу яких входить кремній у легкозасвоюваній формі: редис, селера, помідори, ріпа. Однак, якщо з яких-небудь причин вам ці способи не підходять, наприклад, взимку досить важко знайти різні овочі або ви не належите до прихильників штучних вітамінів, то можна порекомендувати вживати кремнієву воду. Її досить просто зробити самостійно.

Для цього потрібно визначити звичайні камінці (наприклад, гальку) і добре вимити їх.Потім слід налити питну воду в якусь ємність, опустити в неї ці камінці (однієї жмені буде цілком достатньо) і поставити в темному сухому місці. Через тиждень ви отримаєте справжню кремнієву воду. Її можна пити просто для вгамування спраги, а можна з її допомогою і поправити своє здоров'я. Так, цю воду призначають при хворобах сечовидільної системи, при утворенні каменів у нирках, дисбактеріозі, а також різних хвороб із запальним характером. Ця вода здатна зміцнити імунітет, знизити рівень холестерину, покращити стан судин. Якщо щодня полоскати рот кремнієвою водою, то проблеми з яснами у вас ніколи не виникнуть. Також її успішно використовують для лікування безплідності та імпотенції.

Якщо проблем зі здоров'ям у вас не спостерігається, але ви хочете завжди відмінно виглядати, то в цьому випадку також може допомогти кремнієва вода. Для збереження своєї краси досить просто щодня нею вмиватися, оскільки вона чудово доглядає шкіру: омолоджує її і запобігає появі зморшок. А якщо використовувати цю воду для миття голови, то ваше волосся помітно зміцниться. Крім того, щоденне вживання кремнієвої води призводить до поліпшення запаху з рота. Це відбувається завдяки тому, що ця рідина успішно бореться з усіма мікробами, що знаходяться в роті.

Усі ці факти підтверджуються вченими, які неодноразово проводили дослідження кремнієвої води. Ще на початку 20 століття на науковому симпозіумі було озвучено результати експериментів, які визначили цілющі властивості цієї рідини. З того часу кремнієву воду стали застосовувати в лікувальних та профілактичних цілях. Однак, якщо у вас немає можливості приготувати таку воду, не варто засмучуватися. Щоденний прийом вітамінів і свіжих фруктів та овочів матиме не менш ефективну дію.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар