Фільтри для води

Якій воді слід довіряти?

2015-04-14

Від питної води залежить наше здоров'є, а часом навіть життя. Адже майже 70% всіх захворювань передається разом із водою. Ідеально чиста водопровідна вода - це скоріше мрія всього людства, ніж реальність. Однак навіть якщо припустити, що водозабірні станції в кожному місті очищають воду до питної норми, тут варто згадати, яким чином вода потрапляє до нас у квартиру. А шлях її лежить іржавими трубами, в основному, прокладеними ще в далекому СРСР. А тому навіть кристально чиста питна вода після такого прогону перетвориться просто на технічну воду, яка може пригодитися лише для миття підлоги.

Які ж заходи можна вжити, щоб захистити свою сім'ю від отруєння, інфекцій та подібних неприємностей?

- Фільтри для води "Наша вода" - це дуже практичне обладнання для отримання дійсно питної води. Але до уваги беруться лише фільтри, що володіють кількома системами очищення. Однак кожен фільтр очищає від чогось певного, а тому перед тим, як набувати універсального очищувача, насамперед потрібно зробити аналіз води. Адже в різних районах, а отже, і в будинках водопровідна вода має зовсім різний хімічний склад (де переважає хлор, а де - іржа…).

- Магазинна вода. Після приходу до супермаркету зазвичай розбігаються очі. Гарні пляшечки, десятки виробників, ціни на будь-який смак… Мимоволі починаєш губитися під час виборів. Майже безпрограшним варіантом тут віддасть перевагу відомому бренду. На заводі зазвичай стежать за якістю і щодня роблять хімічний аналіз.Проте заводська вода має трохи завищену вартість, яка не кожному припадає по кишені. Чим щодня брати воду із заводу, дешевше придбати один раз якісні фільтри для води, наша вода в цьому випадку очищатиметься не гірше (а може й краще), ніж заводська.

– Бювет. Останнім часом величезної популярності набули машини з трохи газованою водою, які роз'їжджають кварталами і наповнюють п'ятилітрові пляшки за цілком прийнятними цінами. Люди зазвичай чекають на ці машини, заздалегідь шикуючись у чергу. На жаль, дуже багато з них закрили. Справа в тому, що бювети здебільшого належать державі, грошей у якої на їх утримання немає. Адже виділений на утримання бювету бюджет найчастіше йде зовсім за іншим призначенням. А тому бювет – гарний варіант тоді, коли його доглядають належним чином.

- Вода з доставкою додому в 18,9 л пляшках. Ця послуга надається у великих містах близько 15 років. Але незважаючи на це, цією послугою користується мала частина населення. До того ж, подібною діяльністю займаються десятки компаній, де кожна старанно розхвалює саме свій продукт. Асортимент води з доставкою досить широкий: тала питна, артезіанська, з іонами срібла та кремнію, злегка мінералізована, високомінералізована… Поголовно у всіх встановлено нове очисне обладнання. Щоб зробити правильний вибір, напевно, найкраще взяти на пробу одразу кілька марок, звернути увагу на сервісне обслуговування тощо.
Який варіант вибрати, вирішує кожен самостійно.Можна воду і купувати, і замовляти, але найоптимальнішим і найзручнішим варіантом є, коли дійсно чиста вода біжить вдома з крана. А в цьому випадку не обійтися без такої якісної установки як фільтри для води. Наша вода з ними буде найкращою!

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар