Фільтри для води

Дистильована вода. Її роль у лікуванні людини

2014-01-10

Про користь води для людського організму багато чули. Без неї не може існувати та правильно функціонувати жодна система в організмі. Крім того, вона здатна одужувати від різних захворювань. Але мало хто знає, що для цього підходить не будь-яка вода.

Яка вона буває? Існує безліч її видів: мінеральна, кремнієва, омагнічена і т. д. Але всі ці види умовно можна віднести до одного з трьох класів:

1. Ультрапресна або дистильована вода. Вона має дуже низький вміст різних солей. Якщо порівнювати осмотичний тиск цієї води та клітин організму, то її значення нижче.
2. Мінеральна та питна вода. Це звичайна рідина, яку ми звикли вживати. Вона нагадує ізотонічні розчини, які за своїми властивостями наближені до сироватки крові.
3. Гіперосмолярна вода. Зміст солей у ній дуже високий. І осмотичний тиск більший, ніж у клітин людського організму.


Якщо говорити про лікувальну дію, то звичайна питна або мінеральна вода не має. Тому в період лікування від неї зазвичай відмовляються. У цей час слід вживати дистильовану та гіперосмолярну воду. Вони оздоровлюють організм, діючи на клітинному рівні. Як це відбувається?

Потрапляючи в організм людини, ультрапресна вода завдяки різниці в осмотичному тиску вимиває з клітин всі речовини та мікроорганізми, які провокують хворобу – солі, токсини, віруси, бактерії. А гіперосмолярна вода, навпаки, насичує клітини корисними речовинами. Під час лікування краще вживати за певною схемою обидва види рідини.Такий своєрідний маятник сприяє якнайшвидшому одужанню людини. Звичайно, для лікування хвороб насамперед важлива саме дистильована вода. Завдяки їй хворі клітини очищаються, насичуються киснем, отже, відновлюється їхній метаболізм. Щоб завжди і в будь-якій кількості одержувати чисту воду, достатньо один раз купити фільтр для води.

До речі, застосування цієї води не є новиною. Так усім відомий Поль Брегг радив усім, хто хоче жити довго, вживати саме дистильовану воду. Результат цієї поради він чудово демонстрував на власному прикладі. Протягом десятків років він вживав винятково цю рідину. Коли йому було 90 років, лікарі провели обстеження, яке показало, що його біологічний вік дорівнює 40 рокам. Помер він у 94 роки, але причина була не пов'язана із хворобами: він загинув під час катання на лижах. Хоча в даному випадку не можна заперечувати і сприятливу дію такого фактора, як лікувальне голодування, яке він періодично застосовував.

Внаслідок вживання дистильованої води в організмі відбуваються такі процеси:

- збільшується функціональна активність клітин;

- нормалізуються обмінні процеси;

- відновлюється нормальна робота нирок;

- знижується рівень алергенних речовин у крові;

- організм позбавляється токсинів, солей та його відкладень;

- знижується надмірна вага;

- підвищується імунітет;

- усувається зневоднення;

- виводиться сечова кислота, якщо вона перебуває у надмірній кількості.

Як видно зі списку ця вода має масу дій. Але не варто думати, що її необхідно вживати лише у важких випадках. Якщо ви застосовуєте лікарські препарати від якоїсь простої хвороби, то вони все одно дають навантаження на печінку та нирки, відбувається інтоксикація організму. Дистильована вода в цьому випадку просто незамінна. Пийте воду та забудьте про хвороби!

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар