Фільтри для води

Бутильована вода

2013-11-30

Бутильована вода набула великого поширення в українських офісах, установах і навіть будинках. Вона порівняно дешева і з купівлі в літрах на одну людину серед безалкогольних напоїв на сьогоднішній день не має собі рівних.

Наприклад, у Європі споживання безалкогольних напоїв у 2012 році склало 180 літрів на людину, більша половина з яких припадає на частку бутильованої питної води.

Але не все так однозначно в намірі виробників і продавців переконати споживача в тому, що, купуючи бутільовану воду, ми

розв'яжемо проблеми з водою, хоча б частково. На думку деяких фахівців з водоочищення та водопідготовки бутильована вода, що постачається в будинки та офіси та вода з-під крана мало чим відрізняються один від одного. Причому, за опублікованою інформацією Загальнонаціональної асоціації генетичної безпеки, якість бутильованої води іноді набагато гірша, ніж водопровідна. Споживач, тобто ми навіть не здогадуємося, які шкідливі ефекти здатні викликати хімічні сполуки, що утворюються в процесі водопідготовки та очищення вже хлорованої води з метою її знезараження (наприклад: озонування) при бутилюванні. Також виробники іноді з метою збільшення прибутків взагалі не очищають воду, розливаючи її прямо з-під крана.

Особливої небезпеки це не становить кінцевого споживача, тому що СанЕпідемСтанція постійно контролює якість води на водозаборі, але сенс платити за те, що вам наллють воду і поставлять у кулер? Ви це можете робити так само і самостійно, але ми, клієнти звертаємося до таких фірм з підготовки води за трохи більшим, ніж пластиковий бутль, приємна дівчина, що регулярно нагадує про те, що нам необхідно заповнити запаси води в офісі або будинку, доставка. Все це вкладено у вартість звичайної водопровідної води, от і виходить, що вода з крана вартістю 0.0044 грн/літр стає 1.32грн/літр. До цієї вартості потрібно ще додати вартість самого кулера (в середньому від 1000 грн), та його технічне обслуговування від бактерій яких спочатку немає у водопровідній воді. Утворення бактерій у кулері обумовлено не гігієнічністю верхньої частини сулія, яка занурена у воду. Тому говорити далі про корисність води складно, швидше це схоже буде на розмову про її шкоду та небезпеку, особливо при вживанні у сирому вигляді.

Вихід є, ми пропонуємо стати виробниками власної очищеної води, адже ніхто крім технолога не знає про те, коли востаннє змінювалися фільтро-елементи в пункті розливу бутильованої води, а ми вам пропонуємо контролювати дату та об'єм відфільтрованої води самостійно!

Зателефонуйте нам, і наші спеціалісти запропонують на ваш вибір вагоме здешевлення питної води від позначки 1.32 грн/літр.

Варіант 1 - 0.16грн/л (3,04 грн за сулію) – 3х ступінчасте очищення води*

- 1-й ступінь – механічний фільтр;

- 2-й ступінь - Арагон 2 - очищення від домішок і квазім'якшення;

- 3-й ступінь - кондиціювання води пресованим вугіллям;
Вартість: 950 - 1020 ** грн.

*
Варіант 2 – 0.12грн/л (2,28 грн за сулію) – 3х ступінчасте очищення води*

- 1-й ступінь – механічний фільтр;

- 2-й ступінь – АрагонБИО*** - очищення від домішок та квазім'якшення;

- 3-й ступінь – кондиціювання води багатошаровим вуглецевим волокном;
Вартість: 1280 - 1370 ** грн.

Варіант 3 – 0.10грн/л (5,7 грн за сулію) – 5ти ступінчасте очищення води** (системи з накопичувальним баком)

- 1-й ступінь – механічний фільтр;

- 2я+3я ступінь – кондиціювання води пресованим вугіллям;

- 4-й ступінь – високотехнологічний зворотноосмотичний фільтр;

- 5-й ступінь - фінішна підготовка води вугіллям після бака;
Вартість: 2110 – 2300грн.

* - система придатна для центральних районів України з низьким вмістом солей жорсткості.

** - система придатна для центральних районів України як із високим вмістом по солях жорсткості.

***(Єдиний в Україні картридж для побутових фільтрів очищення води, який отримав сертифікат за системою ГОСТ Р на вживання очищеної води без кип'ятіння);

Вартість літра води указу з урахуванням вартості оплати рахунків за воду та додатковою заміною фільтруючих елементів.

Ресурс фільтрів залежить від вибраного варіанта: від 10000 літрів до 30000 може відрізнятись від якості вихідної води.

Для кожного варіанта запропонованого вище наша компанія запропонує після виходу ресурсу комплект нових картриджів, і за бажанням замовника здійснить їх сервісну заміну.

Пам'ятайте новий картридж – це нове життя вашого фільтра!

Вирішувати та вибирати Вам, за бажання фахівці нашої компанії, що має власну сервісну службу з постійною акредитацією у виробника, допоможуть у вирішенні питної води у вашому офісі, заміському будинку чи квартирі.

Заповніть нижче запропоновану форму і в найкоротший термін, ми на вибір запропонуємо кілька варіантів, що задовольняють ваші запити

Завантажити заявку.

Контактний телефон: 048-701-47-90 (працюємо практично на всій території України*)

* Одеса, Київ, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Миколаїв, Южноукраїнськ, Первомайськ, Харків, Донецьк.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар