Фільтри для води

Мінералізатор у системах зворотного осмосу.

2019-06-03

Методика доочищення води зворотним осмосом є практично повне очищення води від усіх розчинених у ній речовин і забруднень, до 99,8% домішок видаляється, у тому числі бактерії та віруси. Метод роботи дозволяє проходити крізь мембрану зворотного осмосу лише молекулам води, адже розмір пір мембрани всього 0,0001 мікрон. Принцип зворотноосмотичного очищення дозволяє проходити крізь мембрану зворотного осмосу тільки молекулам води, оскільки розмір пір мембрани всього 0,0001 мікрон. При подачі водопровідної води на мембрану під тиском - вона діє як сито з дуже дрібними осередками (0,0001 мкм), абсолютно чиста вода, вірніше її молекули проходять крізь ці осередки, а всі забруднення утворюють концентрат, що змивається в дренаж. Вода - відмінний розчинник, це зумовлено її розмірами та фізичними властивостями. Через дуже маленького розміру більше молекул води можуть оточити молекулу розчиняється речовини, завдяки цьому вода і може бути мінералізованою, просто в ній багато розчинених мінеральних речовин. Однак вода після очищення системою зворотного осмосу складається тільки з води, проте поруч із шкідливими забрудненнями з неї видаляються і корисні мінерали. Найголовніше розуміти, що співвідношення шкідливих та корисних речовин у нашій водопровідній воді далеко не на користь корисних. Ніякий кальцій з магнієм не переважить на шальках терезів забруднення хлором та органічними забрудненнями.

Якщо мінерали у воді є обов'язковими речовинами, навіщо взагалі потрібен мінералізатор у системах зворотного осмосу? В основному для покращення смаку води, адже ми звикли до питної води, в якій є навіть мінімальне насичення мінералами, які і надають воді приємного смаку. Для вирішення цього завдання були розроблені спеціальні картриджі мінералізатори. Вони наповнені збалансованим складом природних мінералів та повторюють природний процес насичення мінералами.Очищена вода проходить крізь шар мінералів і завдяки своїм властивостям розчиняє в собі необхідну їхню кількість. При цьому не відбувається перенасичення мінеральними речовинами і вода набуває приємного смаку. Таку воду рекомендується вживати тільки для питних цілей, оскільки під час приготування їжі на очищеній воді мінерали надходять до неї з продуктів. Для поділу води на очищену та насичену мінералами системи зворотного осмосу комплектуються спеціальним краном, і ви легко можете набрати воду як для приготування їжі, так і для пиття.
Після встановлення зворотного осмосу з мінералізатором ви і ваша сім'я завжди будете забезпечені чистою водою для приготування їжі та мінералізованою водою для пиття!

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар