Фільтри для води

Навіщо пити воду?

2013-11-30

Дуже багато людей вважають за краще пити напої, каву, чай, соки, при цьому повністю ігноруючи воду. А дарма, адже звичайна вода впливає на загальне самопочуття людини і загалом корисна для здоров'я. Щоправда, йдеться про очищену воду, чому сприяють фільтри для води. Тести, які проводяться багатьма компаніями, допоможуть вам визначитися з правильним вибором.

Як показує статистика, більше половини населення не випивають достатньо рідини, через що їх бідний організм страждає на зневоднення.

Лише не всі розуміють, що вода - це рідина, а всі інші напої - це, в основному, їжа. Перерахуємо найвагоміші причини, через які життєво важливо вживати щодня воду, і якнайчастіше:

Вода – ворог зайвої ваги

Вода є чудовим інструментом у боротьбі з надмірною вагою. Перш за все тому, що заміна води напоями типу коли, алкоголю або соку, означає вживання висококалорійних продуктів. Крім цього, вода має властивість пригнічувати апетит. Нерідкі випадки, коли ми, вважаючи, що голодні, влаштовуємо собі позаплановий перекус, а організм насправді хоче всього лише пити. А вода, що має лікувальні властивості, відмінно знімає явні та приховані набряки. Коли набряки починають йти, то вага суттєво зменшується. Тому при схудненні дієтологи рекомендують більше пити якісну воду. А якість можуть гарантувати фільтри для води, тести вже неодноразово довели, що очищена вода стає корисною для всього організму.

Заради здоров'я серця

Достатнє вживання води істотно знижує ризик серцевого нападу.Дослідження, проведені протягом шести років, показали, що група людей, яка стабільно випивала щодня півтора літра води, на 41% була менше схильна до ймовірності серцевого удару, ніж ті, хто вживав близько половини літра.

Енергійність та оптимізм

Навіть незначне зневоднення людського організму супроводжується появою втоми, м'язової слабкості та апатії. При негайному поповненні нестачі, як правило, повертається бадьорість та гарне самопочуття. Вода з негативним зарядом має властивість заряджати організм енергією.
Звільнення від головного болю.

Найголовніша ознака зневоднення – це поява головного болю. Найчастіше це наслідок нестачі води у організмі.

Красива та здорова шкіра

Вода добре очищає шкіру. Цей процес, звичайно, відбувається не відразу, але якщо провести невеликий експеримент, в ході якого пити воду якомога більше звичайного, то результат буде очевидним. Адже практично вся косметика має одну мету – зволоження. То чому не зволожити її зсередини?

Нормальне травлення

Нормальне функціонування органів травлення також вимагає великої кількості води. У багатьох випадках вода нормалізує підвищену кислотність шлунка, оскільки надмірна концентрація кислоти при вживанні води неминуче падає. Також вода відіграє роль у засвоєнні їжі.

Очищення організму

Вода відмінно виводить з організму токсини та шкідливі речовини, оскільки більшість шлаків розташовується у міжклітинній рідині. Вживання слаболужної води з негативним ОВП призводить до очищення клітин та міжклітинної рідини. Крім того, ракові клітини не здатні розвиватися в лужному середовищі, а тому лужна вода перешкоджає утворенню раку.

Таким чином, вода є незамінним помічником для збереження здоров'я та краси. Головне – щоб вона була справді чиста. Однак у наш час це не проблема, оскільки в кожному великому магазині реально знайти фільтри для води, тести яких часто проводяться там. Залишається тільки вибрати та користуватися кристально чистою водою собі на здоров'я.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар