Фільтри для води

Тала вода. Способи приготування та застосування

2015-04-08

Вода — єдина рідина, яка обов'язково має бути в раціоні кожної людини. Щоденна норма становить щонайменше 6-8 склянок. Однак не всяка вода чиста. Відомо, що з водопроводу зазвичай протікає рідина з різними шкідливими речовинами. Саме тому багато хто використовує фільтри для води. Вони дозволяють значно знижувати кількість небезпечних з'єднань. Проте вода може бути не тільки нешкідливою, а й корисною.

Таку якість має тала вода. Вона дуже легко засвоюється організмом людини і позитивно впливає на неї. Це можна пояснити її структурою. У процесі танення структура води змінюється. Вона стає рівною та чіткою і починає нагадувати структуру рідини, яка присутня в людських клітинах. Завдяки такій схожості, тала вода сприймається організмом як споріднена.

В організмі людини вода витісняє всі непотрібні та шкідливі речовини. Через війну обмін речовин різко прискорюється. Крім цього, при вживанні талої води спостерігаються такі зміни:

— відбувається омолодження організму;
— посилюється процес кровообігу;
— підвищується працездатність, активність мозку;
— нормалізується робота серцево-судинної системи;
— збільшується тривалість життя;
— у крові знижується рівень холестерину;
— зміцнюється імунна система, підвищується стійкість до вірусів, інфекцій;
— посилюється здатність протистояти стресовим ситуаціям;
— знижується тривалість сну, іноді навіть до 4 годин;
— людина стає активною і бадьорою.

Талу рідину можна легко приготувати в домашніх умовах.Для цього потрібні фільтри для води. Тому що звичайну воду з-під крана потрібно спочатку очистити від різних механічних домішок, органічних сполук, важких металів. Потім необхідно налити воду в скляні півлітрові банки, але не до краю, інакше банк може луснути. До речі, для цього не можна брати пластикові пляшки. З них можуть потрапляти у воду шкідливі компоненти.

Після цього банки потрібно помістити в морозильник на 8-10 годин, найкраще це робити увечері, тоді на ранок вода перетвориться на кригу. Вранці банки з льодом треба дістати та розморозити. При цьому не можна розміщувати їх біля обігрівальних приладів. Лід повинен танути за кімнатної температури. В результаті утворюється тала вода.

Хороший ефект спостерігається, якщо її вживати безпосередньо після появи, тобто зовсім необов'язково чекати, доки весь лід розтане. Тим більше він може танути цілий день. Для отримання ідеальної талої води знадобиться багато часу та терпіння, тому що тоді процес складатиметься з більшої кількості дій:

— після очищення воду потрібно розлити по банках і поставити в морозильник;
— після закінчення 3-4 годин банки потрібно дістати і видалити лід, що утворився, до його складу входять важкі елементи;
— потім знову на кілька годин поставити банки в морозильну камеру;
— у результаті одержати лід, а в середині буде розташована вода, її треба злити, а лід залишити за кімнатної температури. Саме з нього утворюється тала вода.

Талу воду можна пити протягом усього дня. Крім того, її можна застосовувати зовнішньо. Наприклад, у поєднанні з яблучним оцтом та сіллю вона є відмінним засобом від варикозу. Талою водою можна лікувати і ангіну, хвороби ясен, пародонтит. Для цього потрібно кілька разів на день полоскати цією рідиною рота.

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар