Фільтри для води

Що ми п'ємо? Чому це важливо

2017-06-07

Людина майже на 90% складається із води, яка повністю визначає наші хвороби. Про те, що якість кранової води на території України ніколи не дозволяла вживати її у сирому вигляді, знають усі. Вода з бюветів, кип'ячена або бутильована також далека від досконалості. Необхідність стежити за своїм здоров'ям у багатьох стикається із відсутністю можливостей. Але перший крок, з якого можна розпочати вже зараз – покращити якість води, яку ми п'ємо. Це те, що зможе собі дозволити кожен незалежно від фінансових факторів. Сучасні технології дозволяють повністю очищати воду з крана від небажаних домішок за допомогою бар'єрних фільтрів.

Аквадом – торгова марка, що представляє на сьогоднішній день в Одесі найширший асортимент фільтрів для води, комплектуючих та змінних картриджів для них. Аквадом вже понад 15 років задовольняє на ринку України попит споживача, що незмінно зростає, на засоби очищення води. Нижче ми представляємо відповіді головного менеджера компанії на питання споживачів, що найбільш хвилюють. -

Чому 15 років тому ви обрали напрямок забезпечення населення саме фільтрами для води? Тоді існував величезний дефіцит взагалі будь-яких засобів для покращення води. Якість води з крана для пиття залишалася незадовільною, а проведені дослідження не показували райдужних перспектив.

Ця ситуація і спонукала нас надати населенню можливості саме таким чином покращити якість життя.- Які показники якості ви використовуєте для перевірки запропонованого асортименту? Ми співпрацюємо виключно з виробниками, офіційно зареєстрованими в Україні та здатними своєчасно надавати сертифікати якості та гігієнічні висновки. Регулярно перевіряються стандарти виготовлення на заводах та в лабораторіях та відповідність бази матеріалів санітарно-епідеміологічним нормам. – Які принципово нові рішення з'явилися у вашому асортименті останнім часом? Починали ми з підготовки водопровідної води, потім додали пристрої для обробки води з природних джерел і свердловин. При цьому у нас завжди було прагнення робити воду не лише екологічно чистою, а й корисною для здоров'я. Ми вивчали ринок, шукали такий продукт, який зміг би робити із звичайної води мінеральну і щоб він: був повністю натуральний і не мав протипоказань і побічних ефектів мав вигляд простого у застосуванні мінерального концентрату, міг вживатися за рамками санаторних умов, був доступний для населення підходив для застосування. всім, у тому числі, дітям та жінкам у період вагітності та лактації мав доведену відповідними клінічними дослідженнями ефективність

Закордонний ринок пропонував лише дуже дорогу синтетичну продукцію з низькою адаптативністю та коефіцієнтом засвоєння. Тому, коли ми дізналися про Соллеран – мінеральний концентрат розробки ОРАН (Одеська Регіональна Академія Наук), за допомогою якого можна створювати лікувальну профілактичну воду в домашніх умовах, ми зрозуміли, що нарешті знайшли те, що шукали, та включили його до свого асортименту.

Що таке Соллеран Соллеран - це комплекс мінералів (Na, К, Mg, Са, Al, As, B, Be, Cd, Cr, Сu, Fe, Hg, Li, Mn, Ni, Pb, S, Si, Sr, Ti, Zn, Pu ін) в оптимальному між собою співвідношенні. Застосування Соллерана здатне як запобігати захворюванням, так і зменшувати їх прояви. Призначення матиме високий терапевтичний ефект при незбалансованому харчуванні, серцево-судинних захворюваннях, хворобах опорно-рухового апарату, онкологічних патологіях, розладах вегетативної нервової системи, зниженні імунітету, як профілактика в періоди гострої нестачі мікроелементів (вагітність, підвищення , літній вік).

Робимо мінеральну воду вдома:

Спосіб приготування: 5 мл (1 мірна ложка = 1 чайна ложка) на 1 склянку очищеної води (200-250 мл). Для дітей 6-14 років 2,5 мл (0,5 мірної ложки) на 1 склянку. Приймати 1 раз на день (бажано натще з ранку). Курс 14 днів з інтервалом 7 днів протягом 3-х місяців.

Механізм дії:

Співвідношення природних мінералів, ідентичне сироватці крові, робить реакцію нашого організму на Соллеран спорідненою та підвищує його засвоюваність до 100%. Соллеран – це складний біоорганічний комплекс, де атоми мінералів перебувають у тісному взаємодії друг з одним. Це можливо тільки якщо речовина самостійно формується в природних умовах.

Мінерали завдяки природній біологічно-активній формі покращують стан усіх тканин і рідин в організмі. Вони заповнюють нестачу елементів саме там, де спостерігається їх дефіцит, і не накопичуються там, де це може викликати патологію: Залізо та мідь, як окремо, так і доповнюючи один одного, беруть участь у гематологічних процесах, торкаючись функцій усіх клітин. Магній бере участь у роботі провідної серцевої та нервової системи, засвоєнні кальцію, фосфору, натрію та калію. Цинк бере участь в обміні гормонів і навіть невеликий його дефіцит може призвести до серйозних захворювань.

Марганець необхідний підтримки структури кісткової тканини. Молібден сприяє затримці фтору в зубній емалі, запобігаючи карієсу. Кобальт - ключовий елемент вітаміну В12, з міддю та залізом бере участь в утворенні еритроцитів (червоних кров'яних тілець), дефіцит кобальту викликає атеросклероз.Натрій, калій, хлор підтримують нормальний кислотно-лужний баланс у всіх середовищах організму, регулюючи синтез ДНК, РНК та білків, і тим самим знижують ризик виникнення онкології.

За допомогою набору «Фільтр+Солеран» ви зможете самостійно готувати санаторно-лікувальну воду вдома. Легко оздоровлюйтесь за допомогою справжньої мінеральної води без стабілізаторів, не змінюючи свого звичного способу життя. В Одесі системи для очищення води від Аквадома та такі лікувально-профілактичні препарати «Аксимед», як Соллеран, Пеловіт-Р, Доктор Лоріс+ та ін., можна придбати (від виробника та без аптечної націнки) за адресами:

ТРЦ Рів'єра пр. Добровольського, 75а | ТЦ City Center вул. Маршала Жукова, 2 | вул. Ак. Глушка, 5 вул. Ак. Глушка, 15 | вул. Семінарська, 26/28 | вул. Толбухіна, 135 | вул. Генерала Петрова, 49/Філатова, 86 вул. Сегедська, 3 | вул. Катерининська, 54 | вул. Тіраспольська, 19 | Фонтанська дорога, 55а

Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар