Фільтри для води

Кремнієва вода

2018-09-26

Кремінь вважається одним із найдавніших корисних копалин. Він уже кілька тисячоліть відомий як відмінний «очисник» води. А вода – це єдина речовина, відсутність якої призведе до неминучої загибелі людини. Чиста та здорова вода є найнеобхіднішим елементом для життя та нормального існування. Корисною можна вважати лише ту воду, яка очищена від шкідливих домішок та мікроорганізмів. З давніх-давен люди очищали воду за допомогою шунгіту, кремнію, кварцу та інших мінералів і каменів. Активована кремнієм вода пригнічує бактерії та організми, що викликають бродіння та гниття води. Кремній дозволяє поступово очистити воду від важких металів, робить її приємною на смак та кристально чистою на вигляд. Така вода не псується досить тривалий час і має при цьому цілющі властивості. Крем'яна вода – це своєрідна настоянка на кремнії. Її застосовують як внутрішньо як звичайний засіб вгамування спраги, так і зовнішньо для лікування суглобів, шкірних захворювань і т.д. Кремнієва вода на смак нагадує джерельну талу воду.

Кремній для очищення води використовують із давніх-давен. Методика використання кремнієвої води досить проста для вивчення та освоєння. Не треба мати надприродні знання, щоб самостійно в домашніх умовах приготувати кремнієву воду. Для цього потрібно лише скляна банка, вода і дрібні камінці кремнію. У двох або трилітрову скляну банку наливають воду і укладають у неї кілька каменів кремнію. Потім воду потрібно поставити в темне, захищене від сонця та світла місце.Така вода вже придатна до вживання через 2-3 доби. Щоб зробити лікувальну кремнієву воду, потрібно на банку закріпити два-три шари марлі і поставити воду у світле місце на два тижні. Кремнієва вода з лікувальною метою використовується строго натщесерце в ранковий час доби – щодня слід випивати дрібними ковтками одну склянку кремнієвої води. Якщо випити відразу склянку води не виходить, то цю кількість можна розділити на два прийоми, але обов'язково слід пити воду до їжі як мінімум за півгодини. Кремінь можна використовувати багаторазово. Єдине, що потрібно зробити після того, як вода настояла - добре промити камінь під проточною водою і покласти провітрюватися на свіжому повітрі на кілька годин.

Кремінь при взаємодії з водою змінює її структуру, отже і властивості. Саме з цієї причини кремнієва вода є відмінним косметологічним засобом, що ідеально очищає шкіру і лікує її від вугрів. Кремнієвою водою також рекомендується полоскати ротову порожнину при стоматиті, гінгівіті, пародонтит та інших стоматологічних захворюваннях. Завдяки щоденному споживанню кремнієвої води в нашому організмі відбуваються колосальні зміни. По-перше, зміцнюється імунна система, по-друге, гояться опіки, забиття, виразки та порізи, по-третє, відбувається відтік жовчі з печінки, через що покращується її робота, по-четверте, знижується рівень цукру в крові (особливо корисно для діабетиків ), по-п'яте, знижується рівень холестерину в крові, по-шосте, зменшуються запальні процеси в шлунково-кишковому тракті, по-сьоме, нормалізуються обмінні процеси у всьому організмі, по-восьме, зменшується артеріальний тиск при гіпертонії, по-дев'яте, підвищується загальний тонус організму.

При зовнішньому застосуванні:

Протипоказання прийому кремнієвої води: Основним протипоказанням вважається схильність до онкологічних захворювань. Якщо Ваші родичі страждали на цю недугу, то Вам краще зовсім відмовитися від вживання кремнієвої води в їжу навіть у профілактичних цілях.

У наших магазинах продається кремінь 500 грам-60 гривень та 250 грам-45 гривень. Подбайте про воду, і вода подбає про ваших близьких!

кремень


Коментарі

Поки що немає коментарів

Написати коментар